Kontakta oss

 

Hej!
Vi som är grundare av hemsidan heter Anne och Andreas Aronsson. Vi är även grundare av hemsidan Familjehemsbanken som är en mötesplats på nätet för personer som vill bli/redan är t.ex. familjehem och handläggare inom socialtjänst och olika familjevårdsföretag.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, tips eller hittat något som inte fungerar. Alla användaruppgifter och mejl behandlas som konfidentiella och lämnas inte ut till någon.

E-post: familjehemmet@familjehemmet.se

Adress
Familjehemsbanken AB
Vekhyttan Ålunda 3209 
716 93 Fjugesta

Behöver du råd och stöd?
Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor, du kan även vända dig till Familjevårdens Centralorganisation (FaCO) som en är oberoende förening för familjehem, jourhem och kontaktfamiljer. Mer information hittar du på deras hemsida, www.faco.nu.

Uppsatser och andra arbeten om familjehemsvård
Söker du familjer eller kanske personer som haft olika insatser inom familjevården?
Varje vår och höst får vi olika förfrågningar som gäller familjehemsvård och vi vill gärna hjälpa till så gott vi kan. Då dessa frågor ofta är känsliga så brukar vi rekommendera att man skriver en tråd i forumet för att fråga om det finns något intresse att vara med i en uppsats t.ex.

INNAN en användare skapas i detta syfte vill vi att du kontaktar oss.


Denna sida startades 26 juli 2004. Vi vill att allt som är skrivet på denna hemsida stannar här. Är det något som du är intresserad av att använda måste du meddela och få godkännande från oss först. Hänvisning till källa måste alltid anges.