Personuppgiftshantering och kakor

familjehemmet.se värnar om dina personuppgifter. Detta gör vi genom att bara spara den information om dig som är nödvändigt.

familjehemmet.se använder idag tjänsten Google Analytics för statistik. Man har även möjligheten att dela visst innehåll på sidor som ex. Facebook, Twitter m.m. För att dessa tjänster ska fungera så placerar, dessa externa parter, kakor i din webbläsare.

När man skapar användare i forumet, skickar kontaktmeddelande m.m. så sparar vi den information som du anger. Detta informerar vi om specifikt och man får godkänna.

familjehemmet.se består i dagsläget av familjehemmet.se och forum.familjehemmet.se

Besöksstatistik och annonsering

Vi använder oss av Google Analytics för att följa utvecklingen på våra hemsidor och för att följa upp viss annonsering. För annonsering använder vi oss av Google Ads och till viss del även Facebook.

Du kan läsa mer om hur Google hanterar personuppgifter här:
https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Du kan läsa mer om hur Facebook hanterar personuppgifter här:
https://sv-se.facebook.com/privacy/explanation

familjehemmet.se

På denna hemsida så finns möjligheten att dela artiklar via facebook, linkedIn och twitter. Detta gör då att dessa sidor kan placera kakor i din webbläsare. Du kan läsa mer om hur de hanterar på personuppgifter på deras respektive hemsida.

Facebook
https://sv-se.facebook.com/privacy/explanation

Twitter (engelska)
https://twitter.com/en/privacy 

Linked in (engelska)
https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

forum.familjehemmet.se

Information specifikt för forumet kan man läsa om här:
https://forum.familjehemmet.se/help/privacy-policy/

Skicka meddelande till oss

När man skickar meddelande till oss, så skickas den angivna informationen via mail till oss. Vi lagrar även ip-adress och webbläsarversion, för eventuell felsökning eller hantering av eventuella missbruk av tjänsten.

Hitta och ta bort kakor

Eftersom alla webbläsare fungerar olika och kan ändras mellan olika version så rekommenderar vi att du letar i hjälpen i din webbläsare om hur du ändrar kakor/cookiehantering och raderar kakor från din webbläsare.

Alternativt söker efter hur man kan göra, exemplevis Sök på google

Tillsynsmyndighet

Integritetsskyddsmyndigheten är den tillsynsmyndighet som i Sverige övervakar att de som behandlar personuppgifter följer dataskyddsförordningen. Om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen har du rätt att lämna in ett klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten.

Hemsida: imy.se